Toke Hermind

 
 
 

Arbejdspladser / CV

Skanlog (2015 - nu)

Hos Skanlog har jeg ansvaret for opsætning og vedligeholdelse af BizTalk servere, der forbinder kundernes ordresystemer til lagerne. Jeg arbejder ligeledes med drift af servere, systemer og udvikling af services til overvågning af systemerne og plugin til Biztalk. Det foregår primært gennem XSLT og C#.
 

Siteloom (2014 - 2015)

Her har jeg ansvaret for forskellige opgaver. Der i mellem Brøndbys junior afdeling hvor jeg stod for betaling og billetbestilling. Hos siteloom har jeg feks. oversat et script fra C# til PHP,  synkronisering af FCK’s locale systemer til XML til nyhedsmail og forbedret /udviklet af comwell’s online bestillings system. 
 

Forbindingskassen (2011 - 2013)

Jeg har anvaret for udvikling af hjemmesider, små systemer og andre små opgaver. Jeg har ligeledes ansvaret for nye design og markedsføring af de forskellige produkter og ideer.
 

Uniq Partner (2009 - 2010)

Hos Uniq Partner udviklede vi med et framework, der minder om Zend Framework. Ved hjælp af det, var jeg med til at udvikle softwaren til gratis internet i S-togene. Min opgave bestod hovedsagelig i login-proceduren og udvikling til mobiltelefoner. Vi testede materialet igennem på de mest gængse mobiltelefoner. Jeg udviklede et CRM system i PHP, specificeret til Uniq Partner. Udover det, havde jeg til opgave at udvikle et andet CRM system til Uniq Marketing/TM telemarketing. 
 

Print2people (2008 - 2009)

Hos Print2people udviklede jeg de produktions-scripts, der producerede bestillingerne, med billeder og tekst, så det blev til trykkeklare PDF-filer. Jeg udviklede et script, der uploadede filerne til trykkeriets servere. Jeg udviklede derudover et error-script for at undgå overbelastning på deres produktions-servere. Scriptet sørgede for at få færdiggjort ordrer og uploade dem til trykkeriets servere. Derefter tog scriptet sig af de manglende bestillinger. Jeg havde ansvaret for nye servere samt vedligeholdelse af de fungerede servere. Jeg arbejdede med at lave systemet om til object-orienteret, så en videreudvikling kunne ske hurtigere. 
 

Skandiaweb (2007 - 2008)

Jeg havde ansvaret for grafi sk udbygning og opsætning af kundens hjemmeside. Derudover havde jeg ansvaret for at kunderne skulle være tilfredse, ved at kontakte kunden og følge kunden til hans hjemmeside kom online.  
 

Cliche: (2004 - 2006)

Hos cliche havde jeg ansvaret for udvikling af nye websites samt vedligeholdelse af nuværende servere. De førstnævnte servere, kontrollerede de solgte websites og yderligere Cliche’s regnskabssystem, samt videreudvikling af CMS. Ref.: Morten (Tlf.: 56 64 60 62)
 

Internet Danmark (2003)

Hos Internet Danmark, videreudviklede jeg eksisterende CMS, samt en udvikling af specielle løsninger til Internet Danmarks CMS. Jeg var ligeledes med til at administrere Linux servere.